Cum cumparSunati-ma voiContact
Contul meu
Cosul meu
Logo Super-Jante
Contul meu
Cosul meu

Garantie si Returnare

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de garantie si returnare!

DARTYMAX TRADING SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
 

Toate produsele livrate de compania noastra sunt insotite de FACTURA FISCALA, CERTIFICAT DE GARANTIE si DECLARATIE DE CONFORMITATE.
Toate produsele comercializate sunt certificate RAR-Romania  si TUV-Germania
 
 
 

POLITICA DE RETURNARE
 

Conform  Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
    a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4; "
 
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
 

DARTYMAX TRADING SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de montaj, lovituri, socuri, modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, etc.
 

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de DARTYMAX TRADING SRL.
 
Produsele ale caror colete prezinta deteriorari
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 
Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa ne anuntati  in primele 24 de ore de la primirea coletului pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de DARTYMAX TRADING SRL

In cazul in care orice problema de garantie sau returnare nu poate fi rezolvata cu consilierul de vanzari va rugam sa ne contactati pe adresa de mail conciliere@super-jante.ro pentru solutionarea rapida a cerintei Dvs.Persoana de contact-Eugen Giurgea
 
DE RETINUT!
 
In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale.
NU se accepta la retur anvelopele/jantele montate si folosite.
Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
 

GARANTIA PRODUSELOR
 
Conform dispozitiilor legale(Legea 449/2003 republicata 2008 si Ordonanta 21/1992) termenul de garantie al produselor noastre este de 24 luni de la data vanzarii,conform conditiilor de garantie si respectand instructiunile de montare ale producatorului.
 
Reclamatii de garantie
Toate reclamatiile sunt solutionate de catre un expert tehnic independent autorizat si agreat de Ministerul Justitiei.Termenul de solutionare este de maxim 15 zile din momentul in care produsul a fost primit pentru expertiza.
 
Solutionarea
In cazul in care expertiza tehnica concluzioneaza defectul reclamat,produsul va fi inlocuit pe cheltuiala DARTYMAX TRADING SRL in maxim 30 de zile de la data rezolutiei tehnice comunicate catre client inclusiv cheltuielile de transport.
In cazul in care nu se constata defectul reclamat produsul va fi retrimis clientului impreuna cu rezolutia tehnica.Cheltuielile de transport revin tur/retur clientului.De asemenea si cheltuielile de expertiza in valoare de 59 ron incl. TVA vor fi suportate de catre client.
 
Conditii de acceptare
Pentru acceptarea produsului reclamat la garantie,acesta trebuie insotit de catre copii dupa factura fiscala,certificat de garantie,buletin si devizul de montaj intr o unitate de service/vulcanizare autorizata RAR.Lipsa oricarui act din cele enumerate atrage respingerea cererii de garantie.
Nu se accepta la garantie produsele ce prezinta urme de uzura anormala,lovituri,ciobituri,lipsa material,deformare/bataie verticala(jante),socuri mecanice,presiuni anormale,anvelope cu galme,taieturi,ciupiri,crapaturi sau vulcanizate,produse revopsite,indreptate,utilizate necorespunzator,etc.
Toate exceptiile de garantie sunt prezentate pe larg in certificatul de garantie.Garantie si returnare Garantie si returnare
NexenMAMKeskinFederalSyronDunlopGoodyear